Op zijn reizen rond de wereld heeft Mr. Smith niet alleen koffiebonen meegenomen, maar ook inspiratie opgedaan voor de meest exotische cocktails. De professionele cocktailshakers bereiden je drankje op bestelling aan de bar, dus neem tussen de gerechtjes door lekker de tijd om te genieten van een cocktail met unieke ingrediënten. Aangevuld met Asahi en Peroni van de tap en een selectie lekkere wijnen is er voor elk wat wils.

Cocktails Groningen

In dit restaurant zijn de lekkerste cocktails van Groningen te vinden. Mr Smith's gebruikt de beste dranken en komt zo tot heerlijke recepten. In de bar staan de meest ervaren bartenders die jou een smaak sensatie willen bezorgen. Weet jij niet dat we precies lekker vind? Kom aan de bar en praat met een van de bartenders. Samen komen jullie tot een recept dat precies bij jou past. Heb jij een vraag over de gin die wij gebruiken of heb jij liever een mojito maar staat deze niet op de kaart? Vraag gerust aan de bartender of hij/zij dit voor je wil maken. Door een samenwerking zijn onze cocktails sinds kort ook bij De Branderij te verkrijgen. Zodat iedereen kan genieten van de exotische cocktails van Mr Smith.

Mr Smiths is ook altijd druk bezig om goede cocktails op de kaart te zetten weet jij een nieuwe cocktail die precies bij ons past? Stuur een e-mail naar info@mrsmiths.nl en misschien komt jou cocktail wel op de kaart. Mocht je even het menu willen bekijken klik dan hier.