Reserveer vooraf uw tafel.

Mr. Smith brengt graag mensen bij elkaar: volgens zijn shared dining-principe kun je alle gerechten samen delen. Op de menukaart staan streetfood gerechten dan ook centraal. Denk aan een Amerikaanse ‘Bad Ass Burger’ van de Josper grill, een Japanse tonijntataki, de lekkerste hapjes uit Tel Aviv of hapjes zoals die in Azië overal op straat verkocht worden.

Streetfood restaurant Groningen

Dit streetfood restaurant is uniek in Groningen. Met vooral invloeden uit Azië, Midden-Oosten, Europa en Zuid-Amerika is dit restaurant een beleving die je niet gaat vergeten. Wanneer je binnenkomt beleef je de combinatie van Streetfood restaurant en Cocktailbar in een bohemisch interieur met veel kleuren en planten. Vanaf het moment dat je begint met eten en drinken houdt de smaaksensatie niet meer op.

Bekijk het menu en zie welke gerechten wij hebben samengesteld om jou een onvergetelijke ervaring te verzorgen. Wij serveren gerechten verzameld over de hele wereld. Één van onze meest geliefde gerechten is bijvoorbeeld de 'Tricky Tuna ' Dit is een heerlijke tonijn Tataki. Ook moet je de ' Spring rolls ' gehad hebben; dit zijn 2 gefrituurde vegetarische loempia's gevuld met shiitake, ui, wortel & taugé met mango-chilisaus. Hiernaast mag de'Wrap Pulled Chicken" ook niet ontbreken van het menu. De wrap met langzaam gegaarde kip, geroosterde paprika, zoetzure rode ui & bbq saus smaakt fenomenaal en gaat snel zorgen voor een onvergetelijke avond. Er zijn geen vergelijkbare restaurants te vinden in Groningen. Het eten op de menu is zorgvuldig uitgekozen om jou kennis te laten nemen van alle uithoeken van de wereld.