De lekkerste streetfood van Groningen!

In een monumentaal pakhuis in Groningen vind je Mr. Smith’s loft, de perfecte plek voor een unieke avond uit.
Geniet van smaakvolle streetfoodgerechten, exotische cocktails en een fijne playlist. Het sfeervolle interieur, vol planten en vrolijke kleuren, laat je ontspannen in knusse hoekjes, schommelstoelen en daybeds met uitzicht op de grachten. 
Kom langs en proef de wereldse smaken en dranken in een tropische ambiance.

Ontdek ons menu Reserveren

Mr Smith's

De lekkerste gerechten van over de hele wereld

De menukaart van Mr. Smith's is met zorg samengesteld met heerlijke streetfood gerechten uit alle windstreken. Een ruime keuze uit vlees, vis en vegan. Van de lekkerste kleine gerechtjes om  te delen tot smaakvolle hoofdgerechten. Van een  Amerikaanse ‘Bad Ass Burger’ van de Josper grill, de lekkerste hapjes uit Tel Aviv of hapjes zoals die in Azië overal op straat verkocht worden.  Onze Josper houtskooloven zorgt voor een unieke houtsmaak aan de de diverse gerechten.

Vergeet niet te vragen naar Mr Smith's 3 course offer, een absolute aanrader!

Menukaart Allergenenkaart A vegan journey through food

Cocktails

De beste cocktails van Groningen vind je bij Mr Smith's!

Alle cocktails worden met zorg bereid door onze shakers. Niet alleen de smaken zijn een sensatie voor de zintuigen, ook nog eens een feestje om te zien. Onze DJ's staan bekend om hun funky house en R&B tunes genre, je waant je even weer terug in de tijd. Op vrijdag en zaterdag is de dansvloer voor jou!  

Bekijk de drankenkaart

Mr Smiths

Mr Smiths

Mr Smiths

Mr Smiths

Mr Smiths

Mr Smiths

Mr Smiths

Mr Smiths

Mr Smiths

Mr Smiths

Mr Smiths

Mr Smiths

Groepen

Voor groepen hebben we leuke hoekjes waar je gezellig bij elkaar kan zitten om te eten of borrelen. Vanaf 10 personen bieden we groepsmenu’s met keuzes van de chef. Je kan kiezen voor ons 3 gangen groepsmenu waar je op een klassieke manier 3 gangen dineert of ons 8 gangen shared dining menu.

In combinatie met een diner bieden wij ook cocktailworkshops aan vanaf 10 personen. Leer zelf om 3 totaal verschillende cocktails te maken €35,00 p.p. (start 15.00 uur of 17.00 uur).

3 gangen groepsmenu 8 gangen shared dining menu

Naam

Telefoon

E-mail

Bericht

Crew wanted

Wil je werken bij de mooiste zaak van Groningen? Mail je cv naar info@mrsmiths.nl!

Jobs

Jij bent als Floormanager  verantwoordelijk voor een goede sfeer in het restaurant. Met de nodige humor weet je de sfeer in het team en het restaurant gezellig te houden.

Natuurlijk hou je hierbij ook in de gaten of alle gasten het naar hun zin hebben en de nodige service krijgen.

Je bent als leidinggevende actief aanwezig op de werkvloer. Je bent hét aanspreekpunt voor collega's en onze gasten.

Dit is wat we verwachten: Je hebt een diploma Sociale hygiëne of bent bereid deze te halen.  

Uiteraard ben je een leuke babbel en heb je een representatieve uitstraling. Tevens heb je MBO werk en denkniveau, minimaal twee jaar relevante werkervaring.

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Zie je voor jezelf een leuke nieuwe uitdaging? Mail dan jouw motivatiebrief met CV en foto naar info@mrsmiths.nl voor een afspraak!

Voor dit hippe & trendy concept in het centrum van groningen zijn we op zoek naar een ervaren cocktailshaker.

Zie jij jezelf werken in een van de mooiste zaken van Groningen? Heb jij een passie voor cocktails, gevoel voor kwaliteit en minimaal  1 jaar ervaring als cocktailshaker?  Houd je van streetfood uit alle windstreken? Lekkere muziek? Solliciteer dan snel op deze vacature! Stuur je cv met motivatie en pasfoto naar info@mrsmiths.nl

Ben jij die vrolijke representatieve horecamedewerker met een goed gevoel voor humor? Wordt jij warm van cocktails, eten uit alle windstreken en lekkere muziek? Dan zijn we misschien een match!

Zie jij jezelf hier helemaal in passen? Lees dan nog even verder:

Wat zoeken we:

- minimaal een jaar horeca ervaring.

- Je kan met een dienblad lopen

- Ervaring in het omgaan met gasten

- Je hebt een bovengemiddelde interesse voor dranken

- Je houdt van een drankje op z’n tijd en een gezellige naborrel

- Je vindt het natuurlijk zelf erg leuk met gasten om te gaan

- Bent minimaal 21 jaar

Lijkt het je leuk om in dit gezellige team aan de slag te gaan? Stuur dan jouw sollicitatie met CV en foto naar info@mrsmiths.nl

Reageren zonder ervaring heeft geen zin.

Wij zijn op zoek naar een afwasser die ons keukenteam wil komen versterken. We bieden een wisselend aantal uren in een leuk team en mooi bedrijf. Mail ons op kitchen@mrsmiths.nl voor een afspraak!

Webdesign: Maatwwwerk